nieuws

Meerjarencontract Maison en KLM Open

Catering

Maison van den Boer heeft een meerjarenovereenkomst gesloten met het KLM Open. Ook De Boer Tenten bindt voor langere tijd aan het prestigieuze golftournooi. Dat wordt dit jaar gehouden van 23 tot en met 26 augustus. Beide partijen zullen tevens als sponsor optreden.

Meerjarencontract Maison en KLM Open

De overeenkomst met Maison van den Boer loopt tot en met 2008 en die met De Boer Tenten tot en met 2009. Het KLM Open 2007 wordt gehouden op de Kennemer Golf & Country Club in Zandvoort. De Boer Tenten is al vele jaren bij het toernooi betrokken en levert voor deze editie meer dan 6500 vierkante meter tijdelijke accommodatie op verschillende locaties op de Kennemer. Maison van den Boer zal zowel de publieks- als VIP catering voor haar rekening nemen.

Reageer op dit artikel