nieuws

Metamorfose voor restaurants Medirest

Catering

Het Grand Café en de koffiecorner Deli Marché van Medirest in het Universitair Medisch Centrum Groningen, hebben een volledige metamorfose ondergaan. De afgelopen maanden werden beide restaurants verbouwd.

Metamorfose voor restaurants Medirest

Op beide locaties in het UMC Groningen is nu veel aandacht voor gezonde voeding. Medirest is een onderdeel van de Compass Group.

De heropening werd verricht door Jan Bouwhuis, directeur facilitair bedrijf UMCG en Fred Janssen, directeur Medirest. Daarbij is speciaal aandacht gegeven aan het ziekenhuisthema ‘Healthy Ageing’.

Dit thema, dat staat voor gezond ouder worden, staat centraal in het ziekenhuis. Voeding is een van de factoren die bepaalt of de mens op een gezonde manier ouder kan worden. Daarom is het belangrijk dat de juiste voedingsproducten worden ingenomen. Dit thema loopt daarom ook als een rode draad door de restaurants.

Contractcatering

Het contract tussen Medirest en UMCG is in augustus 2009 met vijf jaar verlengd, met een aanvullende optie voor nog eens vijf jaar. De zorgcateraar verzorgt de catering in het ziekenhuis al meer dan 15 jaar.

Medirest bedient ziekenhuizen, categorale zorg, ouderenzorg en de geestelijke gezondheidszorg.

Reageer op dit artikel