nieuws

Miljoen voor nieuw bedrijfsrestaurant

Catering

De Atlant Groep (werkvoorziening en reïntegratie) investeert bijna drie miljoen euro in zijn bedrijfscomplex in Helmond. Een miljoen euro gaat naar een groot bedrijfsrestaurant. Atlant heeft meer plannen.

Miljoen voor nieuw bedrijfsrestaurant

Het bedrijfsrestaurant wordt straks veelal gerund door mensen met een arbeidshandicap én studenten van het ROC. De restauratieve- en vergaderruimtes worden ook voor derden toegankelijk. Bijvoorbeeld voor bedrijven in de regio, die personeel betrekken van Atlant en die zelf niet beschikken over een eigen kantine of vergaderfaciliteiten. Ook de ‘buren’ (onder meer UWV, GGZ, CWI en uitzendbureaus) zijn welkom, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

Broodjeservice voor klanten
Vanuit het restaurant wordt een cateringbedrijf en broodjesservice gestart voor Atlant-klanten in Helmond. Verder komt er een fitnesscentrum en worden de kantoren opgeknapt. Atlant richt zich vooral op mensen met een handicap, langdurig werklozen en mensen met een bijstandsuitkering. Het bedrijf maakte vorig jaar 1,7 miljoen euro ‘winst’ en is daarmee een van de best renderende sociale werkvoorzieningen in Nederland.

Reageer op dit artikel