nieuws

Miljoenencontract voor Albron met AMC

Catering

Albron heeft een miljoenencontract getekend met het Academisch Medisch Centrum Universiteit van Amsterdam (AMC). Albron neemt naast alle horecavoorzieningen diverse personeelsrestaurants voor haar rekening.

Miljoenencontract voor Albron met AMC

‘We zijn trots AMC als klant te verwelkomen en kijken uit naar onze samenwerking’, stelt Albron-directeur Peter Visscher. Het contract heeft een waarde van 15 miljoen euro en is 15 januari ondertekend.

De komende tijd zal een aantal restaurants in het AMC ingrijpend worden veranderd en omgeturnd in de nieuwe versformule Fresh&More. Zowel bezoekers, patiënten als personeel kan bij Fresh&More terecht voor versbereide sandwiches, versgeperste sappen en naar eigen wens samengestelde salades.

Reageer op dit artikel