nieuws

‘Nederlandse cateraars verdienen compliment

Catering

Live Earth is een van de meest besproken evenementen van de laatste weken. Hoewel het vakblad voor de eventbranche, FZ, er niet bij was kreeg het toch een persoonlijk verslag van ‘correspondent te Londen’ Harry de Winter. En die zag dat de Engelse catering te wensen over liet.

‘Nederlandse cateraars verdienen compliment

De Winter was door een van de hoofdsponsors van Live Earth in Londen uitgenodigd om als adviseur zijn visie te geven op het evenement en de geïntegreerde communicatie. ‘Tijdens Live Earth was het ook weer traditioneel Engels goed geregeld. Logistiek klopte het volledig. Goede routing, optimale beveiliging en keurige hospitality medewerkers met een groot gevoel voor service.’ De Winter was ook erg gecharmeerd van het nieuwe Wembley. ‘Wat een fantastische locatie’.

‘Minder te spreken ben ik over de kwaliteit van de hospitality en VIP treatment. De ruimten waren sfeerloos en slecht ingericht. Het verzorgingsniveau was matig. Eigenlijk gewoon slecht. Ik moest ieder moment aan die mooie hapjes en drankjes en presentatie van onze Nederlandse cateraars en decorateurs denken. Complimenten dames en heren! Ze kunnen in Engeland wel iets van jullie leren.’

Lees hier het hele artikel van FZ.

Reageer op dit artikel