nieuws

Ronald Giphart opent Uitgekookt!

Catering

De bekende schrijver Ronald Giphart opent het Business Event Uitgekookt! De catering ligt in handen van Vineyard Catering. Op 9 juni wordt Park Lepelenburg te Utrecht omgetoverd tot de culinaire netwerkplek. Uitgekookt! is speciaal bedoeld voor ondernemende fijnproevers.

Ronald Giphart opent Uitgekookt!

Foodtrendwatcher Arjan de Boer vertelt over het thema ‘Smaak van dichtbij, de smaken van moeder aarde’. De chef’s van Deli XL verzorgen kookdemonstraties. Daarnaast is de beste sommelier van Nederland aanwezig voor een masterclass ‘biologische wijnen’.

Het walking dinner voor 800 gasten wordt geserveerd door Vineyard dat verfijnde gerechten, samengesteld uit ingrediënten van dichtbij, zal presenteren. De avond wordt afgesloten met een veiling voor het Ronald McDonaldhuis en een borrel, zie ook www.uitgekookt.nu.

Reageer op dit artikel