nieuws

Schuldeisers Salomons zien geld niet terug

Catering

De handelscrediteuren van de failliete horecabedrijven van Wim Salomons hebben weinig kans op teruggave van hun geld. Dat zegt de curator in de regionale krant De Stentor.

Schuldeisers Salomons zien geld niet terug

Volgens curator Kroes hebben de ruim vijftig werknemers van de failliete cateringbedrijven al met al zo’n zeventig bruto weeklonen tegoed. ‘Daarnaast zijn de schulden van de bedrijven bij de Belastingdienst dusdanig groot dat er voor gewone crediteuren van Salomons geen cent overblijft. Deze preferente schuldeisers hebben voorrang boven de reguliere crediteuren.’,

Koers is momenteel in overleg met de advocaat van Salomons over de afwikkeling van de faillissementen van de bedrijven De Treemter Balk, Korhoender, Team Spirit en Hanze Exploitatie. De activiteiten van Team Spirit -catering op Hogeschool Windesheim- zijn door ISS overgenomen.

Reageer op dit artikel