nieuws

‘Smaakvervlakking partycateraars

Catering

Roger Schreurs is sinds kort columnist op de site van Nauta Evenementcommunicatie. Daarbij neemt hij geen blad voor de mond. In zijn laatste column opent hij de aanval op de smaakvervlakking van de cateraars.

‘Smaakvervlakking partycateraars

Zusterblad FZ meldt dat Schreurs in zijn column de cateraars prijst voor hun creatieve vermogen om ook op cateringgebied te verrassen en te onderscheiden. Maar, zo signaleert de Brabander op de site van Nauta, in veel gevallen lijkt de vorm belangrijker te worden dan de inhoud: smakeloze gerechten dus.

‘Waar is de smaakbaarheid’
Een fragment uit de nieuwste Schreurs-column: ‘De koks zijn te naargeestig op zoek naar de nieuwste tuinslangen om soep naar binnen te zuigen, struinen het internet af naar Zimbabwaanse komkommerbakjes en zitten iets te lang te figuurzagen op een nieuwe mal voor de eendenlevermousse. Die kostbare tijd wordt niet gebruikt voor een ander belangrijk aspect van de productontwikkeling: De smaakbaarheid!’

Lees hier de hele column van Roger Schreurs ‘Heren cateraars, een beetje zout a.u.b.’

Reageer op dit artikel