nieuws

Sodexo in de race voor Olympische Spelen

Catering

Hoewel het allemaal nog ver weg lijkt zijn de eerste klappen al uitgedeeld in de race om de cateringcontracten voor de Olympische Spelen in Londen. Vier cateraars lijken als grote winnaars uit de bus te komen. De spelen vinden plaats in de zomer van 2012.

Sodexo in de race voor Olympische Spelen

Een van de cateraars die een grote slag lijkt te gaan slaan is Sodexo, dat het publiek en de medewerkers in Olympic Park South mag gaan voorzien van eten en drinken. Amadeus staat op de nominatie om hetzelfde te gaan doen voor Olympic Park North.

Het perscentrum waar ook de tv-uitzendingen vandaan komen, wordt waarschijnlijk toebedeeld aan BaxterStorey. Een andere cateraar die wordt ingeschakeld is Do & Co. Met de catering van de Olympische Spelen zijn miljoenen gemoeid.

Het organiserende comité heeft de toewijzing van de catering nog niet officieel bevestigd. Betrokkenen verwachten dat dit eind februari gebeurt.

Reageer op dit artikel