nieuws

Studenten runnen bedrijfsrestaurant

Catering

De Technische Universiteit van Eindhoven heeft een bijzondere cateraar gevonden. Een van de bedrijfsrestaurants zal worden gerund door studenten van het ROC in Eindhoven. Doel is het creëren van een leer-werksituatie.

Studenten runnen bedrijfsrestaurant

Het gaat om het bedrijfsrestaurant van het Multimediapaviljoen van de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). De School voor Horeca van ROC Eindhoven wordt officieel de nieuwe cateraar. Dat meldt het blad Facilitair & Gebouwbeheer.

Tot 2011
Het doel van de samenwerking is het creëren van een leer-werksituatie, waarbij de ROC-studenten onder deskundige begeleiding ervaring opdoen in een echte werkomgeving. Het ROC en TU/e zijn een contract tot 2011 overeengekomen voor het niet-openbare restaurant. Een leermeester vanuit het ROC begeleidt een leerling-kok en een leerling-manager uit het laatste jaar van de horeca-opleiding. De school heeft ook al het opleidingsrestaurant de Witte Tafel in Eindhoven.

Reageer op dit artikel