nieuws

Uitverkoop bij goed presterend La Vie

Catering

De omzet van La Vie Catering in Nijmegen steeg vorig jaar fors, zegt directeur/eigenaar Gerard Kerkhoff (foto). Maar daar heeft de uitverkoop waarmee hij adverteert niets te maken. ‘Het magazijn raakte gewoon te vol.

Uitverkoop bij goed presterend La Vie

Kerkhoff is opgetogen over de financiële resultaten van La Vie in 2006. ‘We hadden een plus van 26 procent en kwamen eind vorig jaar uit op 6,3 miljoen euro omzet.’ De groei is autonoom. Kerkhoff is ook positief voor 2007. ‘Eind dit jaar verwacht ik tussen de acht en 8,5 miljoen euro omzet.’

Magazijnopruiming

In de nieuwsbrief van Misset Horeca adverteert La Vie met een magazijnopruiming. Komende vrijdag (van 14.00 tot 20.00 uur) en zaterdag (10.00-17.00 uur) doet Kerkhoff onder meer koffiezetapparaten, automatiekwanden, heteluchtovens, Napoleonstoelen, Villeroy en Boch servies en schilderijen van de hand. ‘Dit moet zo’n 10.000 tot 15.000 euro opleveren’, aldus Kerkhoff.

‘Nieuwe lijn servies’

‘Onze laatste opruiming is van vier jaar geleden toen ik verhuisde naar dit pand. Hier is het magazijn alweer te vol. Bovendien heb ik nieuwe servieslijnen. Ik wil het magazijn nu consequent goed inrichten. Het is overigens een verkoop en geen veiling. Alles is al geprijsd en ik verwacht vooral horecabazen en particulieren tijdens de twee dagen’. La Vie is gevestigd op de Bijsterhuizen 11-08 in Nijmegen.

Reageer op dit artikel