nieuws

Nieuw concept kan ‘tot 40 procent besparen’ op bedrijfscatering

Catering

Een nieuw concept voor bedrijfscatering in eigen beheer. Dat wordt gelanceerd door Smaak Bedrijfscatering. Smaak Bedrijfscatering biedt de mogelijkheid om op ‘eenvoudige wijze’ bedrijfscatering in eigen beheer uit te voeren, zo meldt de nieuwkomer.

Nieuw concept kan ‘tot 40 procent besparen’ op bedrijfscatering

Smaak Bedrijfscatering laat weten dat bedrijfscatering in eigen beheer in veel gevallen een uitstekende en voordelige oplossing biedt voor het bedrijfsrestaurant. ‘Echter, het ontbreekt organisaties vaak aan visie en kennis omdat catering niet hun core business is. Hierdoor zijn deze organisaties gebonden aan een dure contractcateraar. Dankzij het concept van Smaak Bedrijfscatering kunnen organisaties tot wel 40 procent kostenbesparing op hun bedrijfscatering realiseren ten opzichte van hun contractcateraar. Daarnaast helpt Smaak Bedrijfscatering die organisaties die hun catering al in eigen beheer hebben om een professionaliseringslag in hun bedrijfsrestaurant te ondergaan.’

Smaak Bedrijfscatering biedt verschillende mogelijkheden voor organisaties die besluiten hun bedrijfscatering in eigen beheer te willen doen. Van ondersteuning en advies tot een volledig concept. Daarnaast biedt men een private label koffie aan.

Jan van der Meij, oprichter en eigenaar van Smaak Bedrijfscatering, zegt in het persbericht: ‘De trend binnen de branche bedrijfscatering is het reduceren van kosten door bedrijfscatering in eigen beheer te gaan nemen. Bedrijven hebben echter geen idee hoe zij dit aan moeten pakken. Wij adviseren organisaties hierbij en vullen de bedrijfscatering volledig in. De kostenbesparing wordt voornamelijk gerealiseerd door cateringpersoneel op de eigen loonlijst te zetten, maar ook door kritisch te kijken naar inkoop van ingrediënten en te werken met een smal assortiment met veel variatie. Ons kenmerk is dat wij zo veel mogelijk duurzame producten gebruiken en kiezen voor leveranciers uit de regio.’

Reageer op dit artikel