nieuws

Eventbureau zoekt samenwerking met cateraars

Catering

Cateraars en eventsbureaus die samen een creatief concept aanbieden. Het gebeurt vaker. Dit keer vestigt Hofstede De Beesde de aandacht op zich door een samenwerkingsverband te lanceren voor de winterperiode.

Eventbureau zoekt samenwerking met cateraars

Als locatie in het midden van het land heeft Hofstede De Beesde haar ruimte beschikbaar gesteld aan verschillende bureaus en cateraars, die op zoek waren naar een omgeving die winters aandoet. En zo ontstonden verschillende winterconcepten, waarbij gastvrijheid en creativiteit het uitgangspunt waren.

Lisa Peek van Hofstede De Beesde: ‘Wij hebben een prachtig, groen buitengebied dat ook in de winter uitermate geschikt is voor allerlei soorten concepten. Om daar als nieuwe exploitanten ruchtbaarheid aan te geven hebben wij samenwerking gezocht en gevonden met een aantal bureaus en cateraars. Wij wilden gastheer en –vrouw zijn voor prachtige initiatieven, dat is hiermee gelukt.’

‘Hofstede De Beesde biedt nu samen met partners IJskoud Concepts & Events en Grand Catering creatieve concepten die meer dan alleen een kerstborrel bieden aan bedrijven. IJskoud Events tovert Hofstede De Beesde in het wintersportsfeer van WinterWonderLand compleet met winterspelen en après-skihut. Het evenementenbureau Organisatie Buro zorgt voor een kerstmarkt met aantrekkelijke kramen en hier kunnen personeel of relaties hun eigen kerstpakketten in elkaar zetten onder het genot van een hapje, drankje en entertainment’, aldus Peek.

Reageer op dit artikel