nieuws

Maison serveerde in één week 16.000 couverts

Catering

Een topweek voor Maison van den Boer. De activiteiten van de cateraar waren in week 12 (18 tot en met 24 maart) te zien en te proeven op vele ontvangsten en evenementen. Er werden 16.000 couverts uitgeserveerd.

Maison serveerde in één week 16.000 couverts

Niet eerder was Maison van den Boer zo zichtbaar als afgelopen dagen. ‘Daar zijn we trots op’, zo meldt Jeroen Enzerink. ‘Met een nationaal sportevenement, een internationale kunstbeurs en vele zakelijke- en privé-evenementen was het een overvolle agenda.’

Totaal zijn er afgelopen week door Maison van den Boer, op verschillende locaties en evenementen door het land 16.000 couverts uitgeserveerd. ‘Je kunt ons met recht het grootste pop-up restaurant van Nederland noemen.’

In MECC Maastricht was Maison van 15 maart tot en met 24 maart actief om  kunstliefhebbers te verwennen tijdens de toonaangevende kunst- en antiekbeurs The European Fine Art Fair (TEFAF). Tijdens de Preview op 14 maart (circa 10.000 VIP’s), werden circa 150.000 gerechten en fingerfood geserveerd en 2.500 flessen champagne. Tijdens de fair runt Maison van den Boer een fine dining restaurant La Concorde, een Brasserie: Fifth Avenue, een free flow-plein, coffee corners, een exhibitorsrestaurant, sushibar, champagne-, en oesterbars en diverse mobiele food units.

De Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch stonden tot en met zondag 17 maart geheel in het teken van Indoor Brabant. Maison van den Boer verraste bezoekers met regionale producten in o.a. à la carte Brasserie Amaison, een sushibar, de business club en diverse skyboxen.

Tijdens de 26e editie van het Philharmonisch Gala -hét jaarlijkse culturele evenement van het Rotterdams Philharmonisch Orkest, waar bedrijfsleven, politiek en cultuur elkaar ontmoeten- schoven maar liefst 1200 gasten aan voor een fantastisch diner, aansluitend aan het concert. Het evenement vond plaats in De Doelen.

Maison was ook actief in Lisse voor de bloembollenkeuringsdienst; de theaterhangar in Katwijk; een tweetal kastelen in het Limburgse land; voor de preview van een nieuw gelanceerd automodel; een enerverende voetbalwedstrijd van PSV in Eindhoven; de nieuwe horecaformules in het Afas Circustheater rondom de fabulous musical Sister Act en de voorstelling Mother Africa in het World Forum.

In de Amsterdamse Beurs van Berlage vindt van dinsdag 12 maart t/m zondag 25 mei 2013 de fototentoonstelling ‘Onze Koningin’ plaats waar Maison van den Boer een brasserie heeft opengesteld.

Reageer op dit artikel