nieuws

Catering Lokaal zet lokale smaakmakers in

Catering

Een nieuwe eventcateraar die gebruik maakt van lokale ondernemers die ter plekke op ambachtelijke wijze hun producten bereiden. Daarvoor staat Catering Lokaal, opgericht door Brian Schoonderbeek en Alex Bontenbal.

Catering Lokaal zet lokale smaakmakers in

Mooie producten. Terug naar de passie van het ambacht. Catering Lokaal weet er alles van, melden de beide oprichters die kunnen bogen op een jarenlange ervaring in de eventwereld. Ze laten weten voortvarend van start te zijn gegaan met hun nieuwe formule. ‘Het succes overstijgt onze verwachting.’

Catering Lokaal brengt lokale smaakmakers bij elkaar. Die worden uitgedaagd om hun smaakvolste producten te selecteren. Daarmee wordt een compleet menu samengesteld waarbij de items elkaar qua smaak en kwaliteit ook nog eens overtreffen, aldus de cateraar.

Netwerken

Catering Lokaal is inmiddels goed in het land vertegenwoordigd. Bijna overal heeft het bedrijf z’n netwerken. ‘Het lekkerste uit de regio…’ blijkt een schot in de roos, zo wordt gemeld. Enkele voorbeelden van participanten: Spaans delicatessenwinkeltje, beste Wijnhuis, kaasboertje om de hoek, Italiaanse restaurant waar ze ook daadwerkelijk Italiaans praten. Maar ook het bedienend personeel, de borden, het bestek, meubilair. Echt alles komt uit de regio.’

Catering Lokaal is actief het hele land. Het kantoor van het bedrijf is gevestigd in Berkel-Enschot, maar deze plaatsnaam wordt niet of nauwelijks gecommuniceerd, zie www.cateringlokaal.nl.

Reageer op dit artikel