nieuws

Nieuwe aanwinst voor Bos&Bos Catering

Catering

Bos&Bos Catering is de nieuwe exclusieve horeca-exploitant van de Groninger Forumlocatie ForumImages. Behalve de dagelijkse exploitatie van het restaurant en het café ondersteunt Bos&Bos de verhuur, de commerciële bijeenkomsten en de bijzondere programmering.

Nieuwe aanwinst voor Bos&Bos Catering

Het bestuur van het Groninger Forum kan zich met deze uitbesteding volledig richten op de ontwikkeling en de bouw van het Forum in het centrum van Groningen. Bos&Bos Catering versterkt met deze locatie haar portefeuille van vaste partijenlocaties.

Heerlijke gerechten
De expertise van de twee partijen, zo meldt Bos&Bos, zal ertoe bijdragen dat de bezoekers van ForumImages optimaal kunnen genieten van heerlijke gerechten, al dan niet in combinatie met een film of voorstelling. ‘De samenwerking leidt tot een grotere professionalisering van de bedrijfsvoering van beide partijen. Voor Bos&Bos Catering is het de eerste locatie in de binnenstad van Groningen, waar van donderdag tot en met zondag ook gedineerd kan worden.’

ForumImages is gevestigd in de voormalige Camerabioscoop aan het Hereplein in Groningen. Behalve aan kwaliteitsfilms, kan het publiek in ForumImages zijn hart ophalen aan talkshows, debatten, maar ook aan manifestaties met een landelijke uitstraling zoals de Nacht van de Filosofie en het IFFR in Groningen.

Reageer op dit artikel