nieuws

Albron lanceert vernieuwende horecaconcepten bij Center Parcs

Catering

Albron lanceert vijf vernieuwende horecaconcepten bij Center Parcs Erperheide en De Vossemeren. Dat maakt het cateringbedrijf bekend. De vijf volledig nieuwe horecaconcepten worden tussen 23 september en 9 december 2013 gelanceerd.

Albron lanceert vernieuwende horecaconcepten bij Center Parcs

De concepten op de Belgische vakantieparken van Center Parcs (Erperheide en De Vossemeren) zorgen volgens de cateraar voor bijzondere, niet alledaagse, ervaringen. ‘Fantasie en zintuigen worden gedurende het verblijf constant geprikkeld. Hierdoor wordt de Market Dome, de centrale plek op ieder vakantiepark, een onweerstaanbare bron van vermaak. Na succesvolle introductie in België worden de nieuwe concepten vanaf 2014 uitgerold in de Nederlandse parken van Center Parcs’, aldus een woordvoerder.

De vernieuwde horecaconcepten zijn Grand Café & Eatery, Evergreenz ‘All You Can Eat’ Family Buffet, Fuego Adventure Grill, Today’s Restaurant en Nonna’s Family Pizza é Pasta.

Albron is een onafhankelijke, Nederlandse foodservice-organisatie die in vrijwel alle segmenten van de markt actief is. Albron verzorgt met zo’n 5.000 medewerkers eten en drinken op bijna 1.000 locaties in Nederland.

Center Parcs maakt deel uit van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs. Sinds zijn oprichting in 1967 is de Groep Pierre & Vacances uitgegroeid tot de Europerse leider in toerisme ‘dicht bij de deur’. Albron en Center Parcs Europe hebben voor de Nederlandse en Belgische parken hun krachten sinds 2010 gebundeld. Albron verzorgt de restauratieve voorzieningen in de parken in nauwe samenwerking met het management van Center Parcs Europe.

Reageer op dit artikel