nieuws

Cateraar start reizend restaurant

Catering

Een restaurant dat van plaats naar plaats gaat. Daarmee komt cateringbedrijf Van Melick uit Hoensbroek. De cateraar wil MEES, een disappearing dining club openen in Zuid Limburg.

Cateraar start reizend restaurant

MEES disappearing dining club is een concept dat een aantal keer per jaar, steeds op een andere locatie, voor een bepaalde tijd te beleven zal zijn, zo meldt Restaurantkrant.nl.

Initiatiefnemer Joris Melick kan nog geen concrete locaties noemen, maar heeft twee plekken in Parkstad op het oog. Het gaat altijd om een tijdelijk restaurant dat de deuren opent in een leegstaand winkelpand, fabriekshal, parkeergarage of kerk. Telkens weer in een andere vorm met verschillende partners staan eten, drinken, entertainment en beleving centraal.

MEES is voor het eerst verschenen op het culinaire evenement Parkstad Culinair in Heerlen, op 13 tot 15 september. Dit was de eerste editie van de festiviteit in Zuid Limburg. Zevenentwintig pagodetenten met diverse restaurants hebben hier hun culinaire kunsten vertoond.

Reageer op dit artikel