nieuws

Ella de Haas krijgt Misset Catering Award voor gastvrijheid

Catering

Ella de Haas-Skretkowska is uitgeroepen tot de Beste gastvrijheidsmedewerker. De jury van de Misset Catering Awards heeft laten weten dat zij de beste deelnemer is in de genoemde categorie.

Ella de Haas krijgt Misset Catering Award voor gastvrijheid

De Haas-Skretkowska is van Poolse afkomst en volgde daar onderwijs aan de Hogeschool van Gastronomie en Levensmiddelen alvorens ze in 1999 naar Nederland verhuisde. Ze was aanvankelijk werkzaam in de hotellerie en trad in 2006 bij SAB Catering in dienst als cateringmedewerker. Ze behaalde het diploma cateringmedewerker B.

SAB-bus
Voor de afdeling Evenementen, waar het live cookingconcept SAB op Tournee onder valt, verricht De Haas-Skretkowska uiteenlopende werkzaamheden. Ze toert met een grote SAB-bus door het land. Op locatie bouwt ze de kraam op om in het bedrijfsrestaurant verse gerechten en dranken te bereiden.

De jury omschrijft De Haas-Skretkowska, die vijf tot zes dagen per week op verschillende locaties werkzaam is, als ‘sprankelend, spontaan en begaan. Zeer betrokken bij haar gasten.’ En verder: ‘Ze spreekt veelal in de wij-vorm wat duidt op een bijna familiaire band binnen de catering’, aldus de juryleden Michael Bunnik en Niek van den Adel van Trainmark. ‘Ze vindt het belangrijk gasten welkom te heten, open te zijn, met ze te praten.’

Reageer op dit artikel