nieuws

WeCanteen: ‘We willen elke dag 50 lokale cateraars aan het werk hebben’

Catering

We streven erna om iedere dag 50 lokale cateraars op verschillende locaties aan het werk te hebben. We denken dat dat binnen enkele jaren haalbaar is.’ Aldus Charlotte van Leeuwen en Maaike de Reuver van We Canteen, dat is uitgeroepen tot het meest innovatieve concept

WeCanteen: ‘We willen elke dag 50 lokale cateraars aan het werk hebben’

We Canteen maakt gebruik van de diensten van ambachtelijke horecaondernemers en cateraars die in een foodcourt versbereide gerechte aanbieden.

Ofschoon De Reuver en van Leeuwen afstudeerden in uiteenlopende studierichtingen kozen ze toch voor de catering. ‘We zijn er ingerold. En als je er eenmaal in zit kom je er niet meer van los, zeggen ze vaak. Dat hebben we gemerkt. Dit is nu ons leven.’

De Reuver en van Leeuwen zeiden dit na afloop van de feestelijke uitreiking van de Misset Catering Awards op 13 november 2013 in het Miele Inspirience Centre in Vianen. Genomineerden, collega’s, fans en kopstukken uit de cateringbranche  waren aanwezig. De Misset Catering Awards, die ook wel de Oscars voor de catering worden genoemd, maakten na enkele jaren afwezigheid hun comeback.

Reageer op dit artikel