nieuws

5000ste certificaat hostmanship voor Facilicom

Catering

Facilicom beschikt over 5000 medewerkers die getraind zijn in hostmanship. Virginia Lima, medewerker van Gom Zorgsupport werkzaam bij het IJsselland ziekenhuis in Capelle aan den IJssewl, ontving na het succesvol afronden van haar training een certificaat.

5000ste certificaat hostmanship voor Facilicom

Facilicom Services Group startte in 2011 met het Hostmanshipprogramma om daarmee uit te groeien tot beste facilitaire werkgever van Nederland. ‘De training van onze 5000ste medewerker toont aan dat we werken aan een bijzonder succesvolle implementatie van het programma’, aldus Facilicom. ‘Het is onze overtuiging dat je naast technisch goed schoonmaken er ook voor moet zorgen dat bezoekers van zorginstellingen het gevoel krijgen welkom te zijn. Dat geven wij invulling door Hostmanship te omarmen als gedachtegoed.’ .

Reageer op dit artikel