nieuws

Foodservice Awards 2014: Zorgboodschap is Challenger of the Year

Catering

Zorgboodschap, de online supermarkt voor de zorg, is uitgeroepen tot Challenger of the Year 2014 tijdens de tweede editie van de Foodservice Awards in Noordwijk op 1 december 2014.

Foodservice Awards 2014: Zorgboodschap is Challenger of the Year

De jury onder leiding van Jan-Willem Grievink (Foodservice Instituut Nederland) was unaniem in haar oordeel over de winst van Zorgboodschap. ‘Deze partij in de foodservice heeft vroegtijdig ingespeeld op een prangende, maatschappelijke vraag. Zij vult dit in op een slimme manier en op vernieuwende wijze. Deze speler brengt de foodservicemarkt in beweging en zal daar zeker in de toekomst voor nog meer innovatie zorgen. Ze steekt met kop en schouder boven de andere genomineerden uit.’

Genomineerd
Om kleinere spelers op de foodservicemarkt wat meer in het spotlight te zetten, is er dit jaar de Challenger of the Year Award in het leven geroepen bij de Foodservice Awards. Naast Zorgboodschap waren Oregional en Happy Italy genomineerd.

Op basis van innovativiteit, de groeipotentie van het bedrijf in de markt en de kwaliteit van de uitvoering zijn de inzendingen beoordeeld door de jury.

 

Keten in kaart

De Foodservice Awards zijn een initiatief van Misset Horeca in samenwerking met EFMI Business School en Foodservice Instuut (FSIN). De kwaliteit van samenwerking in de foodserviceketen tussen horecaformules, grossiers en leveranciers wordt met deze awards in kaart gebracht. Het is de tweede keer dat de Foodservice Awards zijn uitgereikt.

Reageer op dit artikel