nieuws

Finale ‘Beste Menu van de Zorg’ op Dag van de Gastvrijheid

Catering

De finale van ‘het beste Menu van de Zorg’ vindt dit jaar plaats tijdens de Dag van de Gastvrijheid op 17 november. De inschrijftermijn voor de jaarlijks door Distrivers georganiseerde kookwedstrijd is verlengd tot 30 april.

Finale ‘Beste Menu van de Zorg’ op Dag van de Gastvrijheid
20-03-2015 Utrecht Distrivers Beste Menu van de Zorg Copyright Team Horsthuis

De voorrondes van het beste Menu van de Zorg vinden plaats in september/oktober in Studio Senses Delft en Studio Senses Zwolle tijdens de Food Festivals XXL, twee nieuwe evenementen die Distrivers organiseert.

Aangepast wedstrijdreglement

Alle keukenbrigades van Nederlandse ziekenhuizen en zorginstellingen kunnen zich tot 30 april aanmelden voor de kookwedstrijd. Uit de inschrijvingen worden ‘at random’ acht teams geselecteerd voor de voorrondes. De drie teams met het hoogste aantal door de jury toegekende punten gaan naar de finale.

“De kookwedstrijd is dus geen afvalrace meer, waarbij de beste drie keukenbrigades uit elke ronde doorgaan naar de finale”, meldt Distrivers. “Dankzij het aangepaste wedstrijdreglement strijden alle teams nu tegen elkaar voor het hoogste aantal punten op alle onderdelen. Dat betekent een open competitie en meer kans om de finale te bereiken.”

Dag van de Gastvrijheid

De finale vindt plaats tijdens de Dag van de Gastvrijheid in het Beatrix Theater in Utrecht. Na de succesvolle eerste editie vorig jaar organiseren de verenigingen Hospitality Management Nederland (vHMN) en foodcare professionals en het platform Gastvrije Zorg dit grootschalige evenement op 17 november 2016 opnieuw.

Reageer op dit artikel