nieuws

Beijk Catering sluit cateringcontract met Rijksuniversiteit Groningen

Catering 7866

Studenten, medewerkers en gasten van de Rijksuniversiteit Groningen bestellen hun broodje, soep, salade of warme maaltijd vanaf 2018 bij Beijk Catering. De noordelijke cateraar en de Rijksuniversiteit Groningen hebben een contract gesloten voor de verzorging van 10 Food & Drinks locaties in de stad Groningen.

Beijk Catering sluit cateringcontract met Rijksuniversiteit Groningen

Voor Beijk Catering betekent het cateringcontract het uitkomen van een langgekoesterde wens en een groei van het aantal cateringlocaties met 30%.

Om beter aansluiting te vinden met de (internationale) gasten van de universiteit en de stijgende vraag naar gezonde voeding en duurzaamheid, werd besloten te kiezen voor een ‘expert’. De inschrijvers van de aanbesteding werden beoordeeld op de onderwerpen internationalisering, klanttevredenheid, gezondheid & vitaliteit en duurzaamheid & milieu. Na diverse rondes kwam Beijk Catering als hoogst beoordeeld uit de bus. De 25 Food & Drinks medewerkers blijven allen in dienst van de Rijksuniversiteit Groningen en worden gedetacheerd aan Beijk Catering.

Groei cateringlocaties

Voor de invulling van de 10 locaties biedt Beijk Catering vanaf 2 januari 2018 verschillende concepten zoals onder andere het Chef Serveert-concept: catering in een horeca-jasje waarbij de medewerker achter de counter ter plekke de gerechten bereidt. Chef Serveert staat voor gezond én lekker in een sfeervolle omgeving. Bij Chef Serveert kunnen de gasten terecht voor belegde broodjes, soepen, salades en warme gerechten. Naast het vaste assortiment biedt Chef Serveert een maandelijks variërend aanbod: twee specials, zoals bijvoorbeeld een gezonde wrap met een verrassende vulling en een  panini.

Chef’s Special Menu

Ook presenteert Chef Serveert iedere maand twee nieuwe ‘combideals’. Dit zijn vaak broodjes met een sapje voor een scherpe prijs. Dan is er het maandelijks wisselende Chef’s Special Menu met bijvoorbeeld een groene salade, rijkelijk belegd broodje en drankje voor een aantrekkelijke prijs. Uiteraard is er een ruim aanbod voor de vegetarische of veganistische gast. Illy Cafés voorzien in warme dranken, belegde broodjes, sappen, smoothies en vers afgebakken zoetwaren. Bij de ‘shop in shop’ Yam Yam to Go kunnen de gasten hun eigen Aziatische gerecht samenstellen.

Eerst kan men kiezen uit een basis van noodles of rijst en daarna de topping (vlees, vis of vegetarisch). Deze warme gerechten, die geserveerd worden in noodledoosjes, kan men meenemen of in de restaurants opeten. Foodcourt Kapteynborg Op de binnenplaats van de Kapteynborg wordt in de loop van 2018 een foodcourt gerealiseerd. Overdekt met een kas, worden gedurende dag, zes verschillende foodconcepten aangeboden. Men kan plaatsnemen op gerecycled meubilair en regelmatig genieten van live muziek vanaf het open podium. Partycatering In 2015 maakten de Rijksuniversiteit en Beijk Catering afspraken over partycatering. Zo worden sindsdien alle borrelhapjes en een groot deel van de buffetten door Beijk verzorgd. Vanaf januari 2018 komen hier onder andere de vergaderlunches bij.

Reageer op dit artikel