nieuws

LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) werken samen aan voedselveiligheid

Catering 1086

Ruim 5 jaar werken LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) er samen aan om de voedselveiligheid op evenementen te verbeteren. Die samenwerking is verder geformaliseerd.

LOC7000 en Stichting Horeca Onderwijs (SHO) werken samen aan voedselveiligheid

Beide partijen hebben een hernieuwd contract afgesloten. Naast het continu verrassen van de bezoekers op onder andere foodconcepten, staat LOC7000 als full service event partner in voor veilig, eerlijk, duurzaam, informatief en gecontroleerd voedsel.

Allergenendeclaratie

Bedrijven en organisaties die alcohol schenken en/of verkopen, dienen volgens de Drank- en Horecawet aan de eis Sociale Hygiëne te voldoen. Daarnaast is het voor iedere horecaondernemer wettelijk verplicht om volgens de zogenaamde ‘Allergenendeclaratie’ te werken en wordt er van horecabedrijven geëist dat er volgens de regels van de Hygiënecode wordt gewerkt.

In opdracht van LOC7000 voert SHO vanuit haar expertise voedselveiligheid controles uit en adviseert op gebied van HACCP en allergenen. Door gericht te sturen, aan te passen en de wil om te kunnen verbeteren, monitoren ze “on the spot” en leggen ze direct vast met een eigen samengesteld en uniek food monitoringsysteem van LOC7000.

Stichting Horeca Onderwijs en LOC7000 kijken met trots én vertrouwen uit naar de verdere samenwerking en willen verder bouwen aan het ‘keurmerk’ voedselveilige evenementen.

Reageer op dit artikel