Misset Catering voortaan alleen nog digitaal

Misset Catering voortaan alleen nog digitaal

Misset Catering in print houdt op te bestaan. Vanaf 2020 brengen we het nieuws, de verhalen en interviews uit de cateringwereld alleen nog digitaal. Met deze stap komt een einde aan een rijke geschiedenis van het blad.

In 1976 begon Misset Catering als Kantinebeheer, een vakblad voor bedrijfsrestaurants. In het eerste nummer stond een pleidooi voor vers bereide voeding in bedrijfsrestaurants en de opkomst van meeneemmaaltijden. Toen al.

In 1986 ging Kantinebeheer over in Catering Magazine. In die tijd werden in Nederland zo’n 1250 bedrijfsrestaurants verzorgd door contractcateraars, was er sprake van een enorme groeimarkt en stond het cateringvak nog in de kinderschoenen.

Catering en horeca schuiven naar elkaar toe

Als in 2006 Catering Magazine Misset Catering wordt, schuiven horeca en catering al dichter naar elkaar toe. Cateraars worden sfeervoller en gastvrijer en de horeca leert van de efficiency van cateraars. Inmiddels is catering voor veel horecaondernemers en koks een gewild vak. Voor koks is het nu de manier om de gastronomische kunsten op grote schaal te laten zien. De uitdaging van het uitserveren van honderden couverts in één keer, de logistiek en de planning vinden veel koks aantrekkelijk. In 2020 maakt catering onderdeel uit van Misset Horeca en Misset Catering zal dan niet meer als aparte printuitgave verschijnen.

Er komt daarmee dus geen einde aan de informatieverstrekking voor cateraars. Abonnees op Misset Catering krijgen voortaan een printabonnement op Misset Horeca met daarin ook aandacht voor catering. Ook krijgen ze onbeperkt toegang tot de website van Misset Horeca met daarop een aparte pagina voor catering en eens per maand versturen we een cateringnieuwsbrief. Hiermee blijven we cateraars op de hoogte houden van al het mooie van het cateringvak.

Op de hoogte blijven van het cateringvak? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: