Inter Scaldes vliegend van start, met twee sterren als doel: 'Heerlijk die adrenaline'
Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...
Inter Scaldes is heropend, en daarmee is ook het levensproject van Jeroen en Sanne Achtien officieel van start gegaan. Het jonge stel voelt geen druk...
Inter Scaldes staat aan de vooravond van een nieuw tijdperk. Het restaurant, dat door Michelin sinds 2018 met drie sterren is beoordeeld, heropent op...
Jonnie en Thérèse Boer van het driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle staan weer op nummer 1 in de Lekker 2022. In de ranglast hiervoor - die van...
Werner Loens, selectiedirecteur van de Michelingidsen in de Benelux, heeft het er moeilijk mee dat chefs die hun ster inleveren, rondbazuinen dat ze...
Jonnie Boer (8), Sergio Herman (46), Jacob Jan Boerma (58), Jannis Brevet (64) en Onno Kokmeijer en Arjan Speelman van Ciel Bleu (79) staan in de Top...
Driesterrenrestaurant Inter Scaldes in Kruiningen heeft een nummer één notering in de Lekker 2020. 'Dit is geweldig', reageert Jannis Brevet, vanaf...
Trillende vingers bij de deelnemers en geconcentreerde gezichten bij de kokende en jurerende koks. De strijd om Bocuse d'Or Nederland werd maandag 23...
In de top 100 Best Chef 2019 staan acht Nederlandse chefs. Jacob Jan Boerma, Soenil Bahadoer, Syrco Bakker, Joris Bijdendijk, Jonnie Boer, Jannis...
De hoofdsommelier van Inter Scaldes, Koen van der Plas, vertrekt na 7 jaar bij het driesterrenrestaurant van Jannis en Claudia Brevet. 'Ik vertrek...
Koen van der Plas is door GaultMillau op maandag 3 december 2018 verkozen tot Sommelier van het Jaar 2019. Van der Plas is hoofdsommelier bij...