nieuws

IJs voor de winter

Horeca

Schöller Direct heeft Belle Hélène gekozen als hét Mövenpick winterijs. Het is een combinatie van vanille- en perenroomrijs, gevuld met stukjes peer en chocoladesaus. Dit dessertijs zit in een bak van 2,4 kilo. Wie zelf een recept heeft met Mövenpick-, Delmotte- of Schöllerproducten heeft, kan deze sturen naar de site van Schöller. De inzenders dingen […]

Schöller Direct heeft Belle Hélène gekozen als hét Mövenpick winterijs. Het is een combinatie van vanille- en perenroomrijs, gevuld met stukjes peer en chocoladesaus. Dit dessertijs zit in een bak van 2,4 kilo. Wie zelf een recept heeft met Mövenpick-, Delmotte- of Schöllerproducten heeft, kan deze sturen naar de site van Schöller. De inzenders dingen mee naar een Center Parcsbon ter waarde van f 750,-.
Voor informatie: Schöller Direct, Twello. Tel. (0571) 27 94 00. www.scholler.nl.

Reageer op dit artikel