nieuws

Leerbedrijven van het Jaar bekend

Horeca

Op 9 januari 2002 vindt de uitreiking van de titel Leerbedrijf van het Jaar plaats. Voor de sector Café/Bar/Discotheek/Fastfood zijn de volgende bedrijven genomineerd: Vito’s Sandwich Company in Zwolle, Henry’s Grand Café in Alkmaar en Café Diner Vlaanderen in Delft. Voor de sector Hotel/Restaurant zijn genomineerd: Restaurant Slangevegt in Breukelen, Restaurant De Eetkamer in Schagen en Restaurant de Knip in Voorschoten.

Het doel van deze verkiezing is het benadrukken van de waarde die ‘leerbedrijven’ hebben voor de horecasector. De zes genomineerden zijn door een jury, bestaande uit Sociale partners in de Horeca, directieleden van Leerbedrijven van het Jaar 2001 en vertegenwoordigers van SVH en LOB HTV, gekozen uit zo’n zestien bedrijven die door consulent-rayonmanagers van het LOB HTV zijn voorgedragen. Bij de beoordeling hanteert de jury onder meer de volgende criteria: aanwezigheid opleidingsplan, betrokkenheid bij het opleidingsproces, deelname aan activiteiten en de opleidingsresultaten.

Reageer op dit artikel