nieuws

Prijs voor ‘uitmuntende’ service in hotels

Horeca

De Ultimate Service Award is de naam van een nieuwe onderscheiding voor kwaliteit en service in de hotelindustrie. De prijs wordt volgend jaar voor het eerst uitgereikt.

De onderscheiding is een initiatief van onder meer CNN Partner Hotels en American Express en wordt ondersteund door een raad van toezicht waarin hoteliers van de grootste internationale ketens zijn vertegenwoordigd. Tot en met januari 2002 kunnen zakelijke reizigers en toeristen over de gehele wereld stemmen op het hotel waarvan zij vinden dat het uitermate goede service biedt. Ieder type hotel – groot of klein, in steden of op het platteland, budget of luxueus – dingt mee naar de Service Award.

De onderscheiding zal worden uitgereikt in negen regio’s: Europa, het Midden Oosten, Afrika, Noord- en Zuid-Amerika, het Caribisch gebied, het Indiase subcontinent Oceanië, Azië en Australië. De winnaars worden in maart 2002 bekend gemaakt op het International Hotel Investment Forum in Berlijn.

Reageer op dit artikel