nieuws

Risicobeperking element bedrijfsvoering

Horeca

Zo luidde het thema van het Fano Food Forum dat op maandag 29 oktober plaats vond in het Autotron te Rosmalen. Een kleine zeventig belangstellenden vonden de weg naar de Bentley Room, om zich voorafgaand aan een bezoek aan de Horeca Vakbeurs Brabant op de hoogte te stellen van een aantal veiligheidsaspecten in de cafetaria.

In het ochtendprogramma zette Arie van Os van het adviesbureau voor criminaliteitsbeheersing in horeca en detailhandel Van Os & Partners, de overvalhantering met de zogenaamde RAAK-methode op een rijtje. Aansluitend belichtte Sjaak Kerssens van Ajax Brandbeveiliging uit Amsterdam de brandrisico’s bij frituurinstallaties. Na de lunch ging Dick Cantineau namens verzekeringsmaatschappij Interpolis te Tilburg in op het beheersen van organisatorische en technische veiligheidsrisico’s in de cafetaria. Het derde Fano Food Forum van dit jaar werd afgesloten met de traditionele borrel. Daarvan werd dit keer slechts mondjesmaat gebruik gemaakt. De onder hetzelfde dak gehouden Horecavakbeurs lonkte.

Reageer op dit artikel