nieuws

Spoelen tegen legionella

Horeca

Om de vermenigvuldiging van de legionellabacterie in stilstaand water tegen te gaan, moet er regelmatig gespoeld worden. Dat is mogelijk met het douchepaneel met spuitmogelijkheid van De Melker. De spoelprocedure kan automatisch plaatsvinden. De cyclustijd (tijd tussen twee spoelbeurten) is instelbaar tussen de 0 en 250 uur, de spuittijd (tijd dat er daadwerkelijk gespoeld wordt) […]

Om de vermenigvuldiging van de legionellabacterie in stilstaand water tegen te gaan, moet er regelmatig gespoeld worden. Dat is mogelijk met het douchepaneel met spuitmogelijkheid van De Melker. De spoelprocedure kan automatisch plaatsvinden. De cyclustijd (tijd tussen twee spoelbeurten) is instelbaar tussen de 0 en 250 uur, de spuittijd (tijd dat er daadwerkelijk gespoeld wordt) tussen 0 en 4 minuten. Het douchepaneel is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: zónder ingebouwde thermostatische mengkraan, waarbij gebruik wordt gemaakt van voorgemengd water, en mét ingebouwde thermostatische mengkraan, waarbij de temperatuur handmatig geregeld kan worden. De batterijgestuurde douchepanelen zijn zowel geschikt voor nieuwbouw als voor renovatiedoeleinden.

Voor informatie: De Melker, Veenendaal. Tel. (0318) 52 48 00.

Reageer op dit artikel