nieuws

Dansfeest Qlubtempo gaat niet door

Horeca

Het dansfeest Qlubtempo op tweede kerstdag in de Heineken Music Hall in Amsterdam gaat niet door. Dit heeft de organisatie woensdag 19 december bevestigd. Het feest stond aanvankelijk gepland voor 24 november in de Evenementenhal Hemkade in Zaandam.

Het feest werd door de organisatie verplaatst nadat burgemeester Vreeman van Zaanstad besloot de sluitingstijden van de Evenementenhal te vervroegen. Kort daarvoor waren twee doden gevallen na een bezoek aan de Hemkade.

W. Timmerman van organisator Q-dance vond het bij nader inzien toch niet verstandig om het feest op een andere plek door te laten gaan. ‘Het feest Qlubdance ligt momenteel gevoelig. Als de ene burgemeester het verbiedt, wil de ander het liever ook niet in zijn gemeente. Volgend jaar is misschien een beter moment’, zegt Timmerman.

Reageer op dit artikel