nieuws

Johma Professioneel

Horeca

De Johma professionele emmerverpakkingen zijn compleet vernieuwd. De emmerverpakkingen zijn voortaan te herkennen aan een eigentijdse uitstraling. Tegelijkertijd zorgt een overzichtelijke productgroepindeling voor extra duidelijkheid in het uitgebreide saladeaanbod. De nieuwe aanduidingen: Fijn, Blok/Schijf, Rul en Rauwkost spreken voor zich en ook de in Foodservice bekende kleuraanduidingen op de nieuwe verpakking maken in één opslag […]

De Johma professionele emmerverpakkingen zijn compleet vernieuwd. De emmerverpakkingen zijn voortaan te herkennen aan een eigentijdse uitstraling. Tegelijkertijd zorgt een overzichtelijke productgroepindeling voor extra duidelijkheid in het uitgebreide saladeaanbod. De nieuwe aanduidingen: Fijn, Blok/Schijf, Rul en Rauwkost spreken voor zich en ook de in Foodservice bekende kleuraanduidingen op de nieuwe verpakking maken in één opslag duidelijk om welk type salade het gaat.
Meer informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00 of info@johma.com

Reageer op dit artikel