nieuws

Twee nieuwe Davigel versproducten

Horeca

Davigel introduceert twee nieuwe vriesversproducten. Eén ervan is de Omelet Naturel. Deze omelet is luchtig en constant in smaak en kwaliteit. Het product is te bereiden in (combi-)oven en magnetron. Met een portiegrootte van 90 gram is dit product geschikt voor verwerking in lunchgerechten en in complete maaltijden.Tegelijkertijd is de productgroep vis uitgebreid met de […]

Davigel introduceert twee nieuwe vriesversproducten. Eén ervan is de Omelet Naturel. Deze omelet is luchtig en constant in smaak en kwaliteit. Het product is te bereiden in (combi-)oven en magnetron. Met een portiegrootte van 90 gram is dit product geschikt voor verwerking in lunchgerechten en in complete maaltijden.Tegelijkertijd is de productgroep vis uitgebreid met de Zalm Superieur (140 gram): een luxe kwaliteitszalm in een frisse bijpassende saus omhuld door een panade.
Meer informatie: Nestlé FoodServices, Amsterdam, tel. (020) 569 94 09 of www. Nestlé.nl

Reageer op dit artikel