nieuws

De Nederlanden overgenomen

Horeca

Hotelhoudster Carole Hulsebos uit Amsterdam heeft restaurant De Nederlanden in Vreeland aan de Vecht overgenomen. Chef-kok en eigenaar Jan de Wit van het tweesterren-restaurant is ermee gestopt. Hulsebos is afkomstig van Hotel Vondel in Amsterdam. Als chef-kok is Erik de Boer aangetrokken, voormalig chef van Tante Koosje in Loenen aan de Vecht

Hulsebos is afkomstig van Hotel Vondel in Amsterdam. Als chef-kok is Erik de Boer aangetrokken, voormalig chef van Tante Koosje in Loenen aan de Vecht.
De Nederlanden zal voortaan zeven in plaats van vijf dagen per week open zijn. Ook brengt Hulsebos de lunch terug. De Nederlanden introduceert 1 augustus een nieuwe en goedkopere kaart. Hulsebos wil wel het culinaire topniveau van de zaak handhaven. Hotel Vondel in Amsterdam houdt ze aan.Jacob Jan Boerma, die bij De Nederlanden als kok in dienst was, heeft inmiddels in Vaassen bij Apeldoorn met zijn vriendin Kim Veldman zijn eigen zaak De Leest geopend.

Jan de Wit is binnen.
Reageer op dit artikel