nieuws

Hanos Globe voor Schreuders en Talamini

Horeca

Het ondernemerspaar Gianna Talamini en Kees Schreuders hebben de Hanos Horeca Globe gewonnen. Het echtpaar is eigenaar van ijssalon Talamini, Italiaans restaurant La Meridiana, Vito’s Sandwich Company en wijnbar Luca. Al deze concepten zijn samengevoegd in één horecabedrijf in Zwolle.

Hanos reikt ieder jaar deze Globe uit aan een ondernemer die een positieve bijdrage levert aan het imago van zelfstandig ondernemerschap in de horeca. Naast de globe bestaat de prijs uit een geldprijs van 2.400 euro. Het echtpaar kreeg de prijs uitgereikt op 23 oktober tijdens de heropening van Hanos in Venlo. Jurylid Johan van de Weerd noemde Schreuder een ‘top-ondernemer, die het heeft aangedurfd om een nieuw concept neer te zetten.’

Reageer op dit artikel