nieuws

Italiaanse expresso of cappuccino

Horeca

Nieuw van Café Bar Holland is Café Bar Prego, een volautomatisch apparaat waarmee je zo’n 50 kopjes Italiaanse espresso, cappuccino of gewone koffie kunt zetten. Elk kopje koffie wordt gezet uit versgemalen koffiebonen en heeft een crèmelaag. Het stoompijpje schuimt de melk op, onmisbaar voor het maken van cappuccino. Ook is het mogelijk om een […]

Nieuw van Café Bar Holland is Café Bar Prego, een volautomatisch apparaat waarmee je zo’n 50 kopjes Italiaanse espresso, cappuccino of gewone koffie kunt zetten. Elk kopje koffie wordt gezet uit versgemalen koffiebonen en heeft een crèmelaag. Het stoompijpje schuimt de melk op, onmisbaar voor het maken van cappuccino. Ook is het mogelijk om een kopje thee te zetten.

Het apparaat beschikt over een eenvoudig te bedienen automatisch reinigingsprogramma en is te huur of te koop. De geëigende toebehoren levert de leverancier elke vijf weken aan huis, zonder extra bezorgkosten.

Informatie: Café Bar Holland, Gorinchem, tel. (0183) 64 12 00, www.cafebar.nl.

Reageer op dit artikel