nieuws

Kaasjes voor het kaasplateau

Horeca

Reypenaer kaasje en Reypenaer V.S.O.P. kaasje van Wijngaard Kaas zijn nu voorzien een speciale verpakking, geschikt voor het kaasplateau.De één jaar oude Reypenaer en de twee jaar oude Reypenaer V.S.O.P. wegen ca. 300 gram en hebben een vorm die zo is te presenteren op het kaasplateau. Met een scherp mes zijn er dunne ‘blaadjes’ van […]

Reypenaer kaasje en Reypenaer V.S.O.P. kaasje van Wijngaard Kaas zijn nu voorzien een speciale verpakking, geschikt voor het kaasplateau.De één jaar oude Reypenaer en de twee jaar oude Reypenaer V.S.O.P. wegen ca. 300 gram en hebben een vorm die zo is te presenteren op het kaasplateau. Met een scherp mes zijn er dunne ‘blaadjes’ van te snijden.

‘Deze dunne blaadjes geven de juiste verhouding tussen oppervlak en volume en zijn de optimale vorm om de smaak van deze kazen te proeven’, meldt Wijngaard. De kaasjes rijpen in een historisch kaaspakhuis en worden met de hand gedraaid en verzorgd.

Informatie: Wijngaard Kaas, Woerden, tel. (0348) 41 21 52.

Reageer op dit artikel