nieuws

Maaltijdsalades in portieverpakking

Horeca

Johma speelt met portion packs maaltijdsalades van 80 gram in op de vraag naar geportioneerde merkproducten bij lunch, maaltijd of snack. Het assortiment bestaat uit fris-knapperige rauwkostsalades, alle op basis van groente, en een pastasalade. De portion packs zijn verkrijgbaar in de rauwkostvarianten Amerikaanse Coleslaw, Oosterse salade, rode bietjes, pasta kip–pesto en Waldorf-salade. De salades […]

Johma speelt met portion packs maaltijdsalades van 80 gram in op de vraag naar geportioneerde merkproducten bij lunch, maaltijd of snack. Het assortiment bestaat uit fris-knapperige rauwkostsalades, alle op basis van groente, en een pastasalade. De portion packs zijn verkrijgbaar in de rauwkostvarianten Amerikaanse Coleslaw, Oosterse salade, rode bietjes, pasta kip–pesto en Waldorf-salade. De salades zijn voorverpakt, dus hygiënischer en efficiënter in gebruik.

Bovendien sluit de ronde verpakking aan bij de portion packs brood- en toastsalades. Verkrijgbaar in een omverpakking van acht stuks.

Informatie: Johma Nederland, Losser, tel. (053) 537 34 00, www.johma.com.

Reageer op dit artikel