nieuws

Puur natuur wellnessdrinks

Horeca

De drie nieuwe lifestyledrinks Carpe Diem Kombucha, Ginkgo en Kefir zijn non-alcoholische dranken, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. ‘Deze puur natuur drinks combineren een positieve werking met optimaal genieten. Voor iedereen die behoefte heeft aan balans’, aldus de leverancier. Kombucha heeft een harmoniserende werking op de stofwisseling en darmflora. Is superfris van smaak. Ginkgo verbetert en […]

De drie nieuwe lifestyledrinks Carpe Diem Kombucha, Ginkgo en Kefir zijn non-alcoholische dranken, samengesteld uit natuurlijke ingrediënten. ‘Deze puur natuur drinks combineren een positieve werking met optimaal genieten. Voor iedereen die behoefte heeft aan balans’, aldus de leverancier.

Kombucha heeft een harmoniserende werking op de stofwisseling en darmflora. Is superfris van smaak. Ginkgo verbetert en verhoogt het mentale prestatie- en concentratievermogen en is pittig van smaak. Kefir is een volle, fruitige, weerstandverhogende drank. Deze drinks zijn het lekkerst als ze puur en gekoeld worden gedronken.

Informatie: Stock Vital, De Bilt, tel. (030) 220 99 30.

Reageer op dit artikel