nieuws

Ruimtebesparende draagtray

Horeca

Dutch Cups presenteert de DanceTray, een herbruikbare variant op de kartonnen disposable draagtray. Met acht gaten is de tray te gebruiken door bezoekers en barmedewerkers om meerdere glazen op terrassen en in zalen veilig en hygiënisch rond te brengen. Dutch Cups presenteert de DanceTray, een herbruikbare variant op de kartonnen disposable draagtray. Met acht gaten […]

Dutch Cups presenteert de DanceTray, een herbruikbare variant op de kartonnen disposable draagtray. Met acht gaten is de tray te gebruiken door bezoekers en barmedewerkers om meerdere glazen op terrassen en in zalen veilig en hygiënisch rond te brengen. Dutch Cups presenteert de DanceTray, een herbruikbare variant op de kartonnen disposable draagtray. Met acht gaten is de tray te gebruiken door bezoekers en barmedewerkers om meerdere glazen op terrassen en in zalen veilig en hygiënisch rond te brengen.

De meeste Dutch Cups-glazen en standaard glaswerk passen erin. De tray is in verschillende kleuren te verkrijgen en is ook te voorzien van een bedrijfslogo.

Informatie: Dutch Cups Development Group, Almere, tel. (036) 538 62 12, www.dutchcups.com.

Reageer op dit artikel