nieuws

Veilig ademhalen tijdens brand

Horeca

Smooke Hood introduceerde onlangs het eerste vluchtmasker voor horecagelegenheden. Hiermee is bij brand of rookontwikkeling een snelle zelfevacuatie mogelijk. Het vluchtmasker is voor eenmalig gebruik en beschermt de longen tenminste vijftien minuten tegen intense hitte, verstikkende rook en vrijgekomen schadelijke stoffen. Gebruikers krijgen voldoende zuurstof, blijven bij bewustzijn en kunnen kalm naar de nooduitgang gaan. […]

Smooke Hood introduceerde onlangs het eerste vluchtmasker voor horecagelegenheden. Hiermee is bij brand of rookontwikkeling een snelle zelfevacuatie mogelijk. Het vluchtmasker is voor eenmalig gebruik en beschermt de longen tenminste vijftien minuten tegen intense hitte, verstikkende rook en vrijgekomen schadelijke stoffen. Gebruikers krijgen voldoende zuurstof, blijven bij bewustzijn en kunnen kalm naar de nooduitgang gaan.

Het vluchtmasker is uitgebreid getest en voldoet aan de strenge Europese bepalingen. Het biedt bescherming tot een temperatuur van 800°C en een optimale werking voor vijf jaar.

Informatie: Smooke Hood Nederland, Harderwijk, tel. (0341) 43 45 91.

Reageer op dit artikel