nieuws

Beursprimeur: Baguette Viennoise

Horeca

Een nieuw broodproduct is de Baguette Viennoise. Een zacht kant-en-klaar sandwichbroodje dat een beetje zoetig smaakt dankzij de boter en suiker die erin zitten. Het deeg is vergelijkbaar met dat van een brioche. De vijf insnijdingen geven dit broodje een origineel uiterlijk. Voor gebruik hoeft het alleen ontdooid te worden. Délifrance doet de volgende belegsuggesties: […]

Een nieuw broodproduct is de Baguette Viennoise. Een zacht kant-en-klaar sandwichbroodje dat een beetje zoetig smaakt dankzij de boter en suiker die erin zitten. Het deeg is vergelijkbaar met dat van een brioche.

De vijf insnijdingen geven dit broodje een origineel uiterlijk. Voor gebruik hoeft het alleen ontdooid te worden. Délifrance doet de volgende belegsuggesties: sla en walnoot- of wildpaté, rodebessengelei, gehakte walnoten, rode bessen en grof gehakte gemengde peperkorrels.

Informatie:
Délifrance Nederland
Ridderkerk
(0180) 48 51 11
www.delifrance.com
info@delifrance.nl

Reageer op dit artikel