nieuws

Beursprimeur: ClearVision

Horeca

Het Bredase bedrijf presenteert ClearVision; dat zijn aircleaners die speciaal voor de horeca zijn vervaardigd. Deze apparaten filteren alle vormen van zwevende vervuiling uit de lucht, waaronder tabaksrook. Deze apparaten filteren alle vormen van zwevende vervuiling uit de lucht, waaronder tabaksrook. Met een ClearVision ontstaat een aangename en gastvrije sfeer, zonder tabaksrookoverlast, rookdiscussies en irritaties. […]

Het Bredase bedrijf presenteert ClearVision; dat zijn aircleaners die speciaal voor de horeca zijn vervaardigd. Deze apparaten filteren alle vormen van zwevende vervuiling uit de lucht, waaronder tabaksrook.

Deze apparaten filteren alle vormen van zwevende vervuiling uit de lucht, waaronder tabaksrook. Met een ClearVision ontstaat een aangename en gastvrije sfeer, zonder tabaksrookoverlast, rookdiscussies en irritaties.

Het programma bestaat uit twee modellen met verschillende capaciteiten. ClearVision heeft een moderne vormgeving en kan zowel op als in plafond of wand worden gebouwd.

De apparaten zijn leverbaar in zwart en beschikken standaard over een voorfilter, elektrostatisch filter, koolfilter en infrarode afstandsbediening, inclusief wandhouder.

Opvallend is het feit dat de aircleaner kan worden uitgebreid met geurpatronen (FreeBreeze) en een extra zwaar koolfilter (OdourFree). Ook een AirMonitor kan worden toegepast. Dit is een sensor die continu de vervuilingsgraad in een ruimte vaststelt. Volgens de standhouder ‘denkt’ de aircleaner zelf.

Reageer op dit artikel