nieuws

Beursprimeur: Continental Hotel

Horeca

Continental Hotelware is een nieuw merk hotelporselein, afkomstig van het Afrikaanse continent. Vanaf december 2002 is dit merk verkrijgbaar op de Europese markt. Volgens de standhouder, de importeur Feijen, betreft het hier porselein van de hoogste kwaliteit. ,,Te vergelijken met de beste producten van Engels en Duits fabrikaat, met dien verstande dat het materiaal wordt […]

Continental Hotelware is een nieuw merk hotelporselein, afkomstig van het Afrikaanse continent. Vanaf december 2002 is dit merk verkrijgbaar op de Europese markt. Volgens de standhouder, de importeur Feijen, betreft het hier porselein van de hoogste kwaliteit. ,,Te vergelijken met de beste producten van Engels en Duits fabrikaat, met dien verstande dat het materiaal wordt geglazuurd volgens het vitrified-principe. Hierbij worden de objecten tijdens het productieproces op standaards geplaatst, waardoor alle facetten als het ware worden doorgeglazuurd en er dus geen ongeglazuurde randen meer kunnen overblijven.

Zeker in verband met HACCP verdient dit hygiëne-aspect meer aandacht dan het tot op heden heeft gekregen in de hotel- en restaurantbranche’’, onderstreept de firma.

Het merk heeft ook een Fair Trade-certificaat, aangezien tien procent van de aandelen van het bedrijf in bezit is van de voorheen minder bevoorrechte werknemers in Afrika. Dit naar eigen zeggen bijzondere hotelporselein is inmiddels al verkrijgbaar in Engeland, Canada, Spanje, Italië en Frankrijk.

Informatie
Continental Hotelware
Alphen a/d Rijn
(0172) 47 79 96
feijen@cistron.nl

Reageer op dit artikel