Veilig verpakt bestek

Speciaal voor cafetaria's en lunchrooms introduceert Gelpa Verpakkingen Kleenpak, de nieuwe standaard in hygiënisch disposable bestek. Met een druk op een hendeltje komt er een mes, vork of lepel tevoorschijn. Speciaal voor cafetaria's en lunchrooms introduceert Gelpa Verpakkingen Kleenpak, de nieuwe standaard in hygiënisch disposable bestek. Met een druk op een hendeltje komt er een

Speciaal voor cafetaria’s en lunchrooms introduceert Gelpa Verpakkingen Kleenpak, de nieuwe standaard in hygiënisch disposable bestek. Met een druk op een hendeltje komt er een mes, vork of lepel tevoorschijn. Speciaal voor cafetaria’s en lunchrooms introduceert Gelpa Verpakkingen Kleenpak, de nieuwe standaard in hygiënisch disposable bestek. Met een druk op een hendeltje komt er een mes, vork of lepel tevoorschijn.

De universele cassettes passen in de drie beschikbare dispensers: wandmodel, enkelvoudig toonbankmodel en carrousel-toonbankmodel. Het bestek is leverbaar in zwart, is stapelbaar en van hoge kwaliteit, meldt de leverancier.

Informatie: Gelpa Verpakkingen, Arnhem, tel. (026) 384 38 38 of www.gelpa.com.