Haai en nog eens haai

Vierhonderd gasten van restaurant De Rotonde in Enspijk hebben deze week genoten een dagschotel met gebakken haai op een groentebedje met een dressing ...

Voor de foto kwam de vrachtwagen uit Rungis even langs. Daarna ging de megavis naar leverancier Hanos die voor de verwerking tot panklare delen zorgde. Volgens De Rotonde horecamanager Wim Zeylemaker is de smaak van haai enigszins te vergelijken met die van een witvis. ‘We hebben alleen de rugdelen verwerkt. De buik is te vet om mee te koken. Na bereiding was de vis nog steeds mooi zacht.’ Voor circa €5,- per kilo een leuke gadget.

Voor de foto kwam de vrachtwagen uit Rungis even langs. Daarna ging de megavis naar leverancier Hanos die voor de verwerking tot panklare delen zorgde. Volgens De Rotonde horecamanager Wim Zeylemaker is de smaak van haai enigszins te vergelijken met die van een witvis. ‘We hebben alleen de rugdelen verwerkt. De buik is te vet om mee te koken. Na bereiding was de vis nog steeds mooi zacht.’ Voor circa €5,- per kilo een leuke gadget.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.