nieuws

DJ Tiësto opnieuw beste dj ter wereld

Horeca

De Nederlandse dj Tiësto is in de nacht van donderdag op vrijdag voor het tweede opeenvolgende jaar gekozen tot nummer 1 in de jaarlijkse tophonderd van het Engelse DJ Magazine. Deze tophonderd geeft wereldwijd de populariteit van de dj’s aan.

De tophonderd wordt sinds 1993 samengesteld aan de hand van stemmen van het publiek. Het was de negende keer dat de lijst uitkwam. Tiësto, wiens echte naam Tijs Verwest is, staat momenteel op nummer drie in de Top 40 met het nummer ‘Traffic’.

De dj ziet de prijs van het Britse blad als grote erkenning voor zijn muziek. ‘Het is voor mij wederom een kroon op mijn werk’, aldus Verwest. ‘Ik voel me heel vereerd dat de mensen mij in binnen- en buitenland op deze manier blijven steunen. Het is voor mij de motivatie om deze mensen te blijven vermaken en verrassen in de toekomst.’

Tiësto is momenteel op tournee door de Verenigde Staten, maar onderbrak deze om de prijs in ontvangst te nemen. ‘Ik wilde dit jaar heel graag zelf de prijs in ontvangst nemen. Vorig jaar was ik ook op tour in de VS en kon ik er niet bij zijn. Gelukkig kreeg ik dit jaar een herkansing’, aldus de dj.

Reageer op dit artikel