nieuws

Flinke korting nieuwsbriefabonnees voor Champagne aan Zee

Horeca

Abonnees van de Horecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca kunnen voor een sterk gereduceerd tarief naar het evenement Champagne aan Zee. Deze champagnedag vindt zondag 23 november van 11.00 tot 18.00 uur plaats in het Kurhaus Hotel in Scheveningen. Lezers van de Horecanieuwsbrief krijgen ruim veertig procent korting.

Een mooie gelegenheid om uw kennis over mousserende wijn op te vijzelen. Voor € 10,- kunt u zeker 150 verschillende mousserende wijnen proeven van meer dan vijftig wijnhuizen. Niet abonnees betalen € 17,50 voor evenement dat voor de tweede maal wordt georganiseerd door het wijntijdschrift PersWijn.

Enkele bekende merken van de vierduizend gekoelde flessen zijn Bollinger, Laurent-Perrier, Pol Roger, Piper Heidsieck, Philipponnat, Louis Roederer, Taittinger en Jeanmaire.

Naast proeverijen vinden tijdens Champagne aan Zee drie wedstrijden plaats: De beste Champagne brut (non millisimée), De beste Champagne millismimée of prestige cuvée en De beste mousserende wijn.

Verder biedt Champagne aan Zee Masterclasses van Bollinger, Louis Roederer en Laurent-Perrier.

Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door hier te klikken.

Dit nieuws kunt u ook per e-mailnieuwsbrief toegestuurd krijgen. Wilt u onze nieuwsberichten iedere maandag en woensdag in uw mailbox ontvangen? Meld u dan hieronder aan als abonnee van de gratisHorecanieuwsbrief van Zibb.nl/horeca.

Uw e-mailadres:


Reageer op dit artikel